Labdarúgó szakosztály

Szakosztályvezető: Molnár Zoltán 06-30-4556611

 

Egyesületünk nagyon kellemes légkörben kulturált körülmények között biztosít sportolási lehetőséget  minden korosztály számára.

Az utánpótlás kiemelt szerepet kap, de edzés módszereink és tematikánk, elsősorban nem ’ versenyistálló’ jellegű. A Heti edzésleterheléseket igyekszünk az adott korosztály számára a lehető legoptimálisabbra szabni. Hétvégi és kupamérkőzések alkalmával lehetőséget biztosítunk a szereplésre és versenyzésre a játékoskeret minden tagja számára.

A csapatban uralkodó jó hangulatot az egyéb családias rendezvényeinken alapozzuk meg, ahol a kötetlen beszélgetés lehetősége teremt a szülők számára, hogy az edzővel és a többi szülővel átbeszéljék az aktuális témákat, ügyes bajos dolgokat és az esetleges nyitott kérdésre választ kaphassanak.

Minden évben évzáró rendezvényt szervezünk, ahol az edző külön értékeli az elért eredményeket és az elvégzett munkát. Itt a kimagasló vagy kiugró teljesítményt mutató játékosok jutalomban részesülnek.

Bízzunk abban, hogy a befektetett energiánk eredményt kovácsol, ami nem minden esetben I. osztályú focista megtestesülésében jelenik meg, mert hisszük és valljuk, hogy minden fejlődés az egyén szintjéhez képes mérendő.

Remélem, hogy az Ön gyermekét is viszontláthatjuk edzéseinken, tegyen próbára minket és látogasson el egy próbaedzésünkre.

Sporttársi üdvözlettel:

MLTC labdrúgó szakosztály vezetősége